Ann-Kristin Kristiansen

Ann-Kristin Kristiansen

Fysioterapeut

  Jeg hedder Ann-Kristin Kristiansen, er fysioterapeut og har været selvstændig siden 2008. Nu medejer af Den Funktionelle Krop, som er et tværfagligt sundhedscenter. Min behandling består primært af manuel terapi, dvs. dybdegående massage, hvor mine hænder er mit vigtigste arbejdsredskab. Jeg bruger akupunktur (IMS), NADA og øreakupunktur ved behov, med rigtig god effekt. Første behandling består af et grundigt kropstjek hvor jeg undersøger, behandler og vejleder dig. Derefter finder vi i fællesskab ud af hvilke tiltag som gavner dig i dit behandlingsforløb. Det kan bl.a. være i form af øvelser og træning, ændring af vaner og arbejdsstilling. Kroppen hænger sammen fra top til tå, på kryds og tværs og fysisk/psykisk. Derfor kan dine smerter have sin oprindelse andre steder end der hvor du har problemer. Dette er jeg meget opmærksom på og mit mål er at finde frem til årsagen til dine smerter og ikke kun symptombehandle. Jeg lægger stor vægt på grundighed og sætter derfor god tid af til hver behandling. Jeg har mange års erfaring med at behandle alle former for smerter og almene gener i kroppen. Lider du fx af smerte/ømhed i lænd, nakke, skulder, hofte, knæ eller fødder, hovedpine eller diskusprolaps, kan jeg hjælpe dig. Jeg har endvidere erfaring med behandling af stress og stressrelaterede tilstande med gode resultater. Har du brug for et genoptræningsforløb fx efter operation eller blot vil i gang med at optimere din krop, er jeg den du søger. Jeg tilbyder personlig træning, træning på hold, samt træningsskole. Mit arbejde er min passion som jeg virkelig brænder for. Jeg ser på din krop som en helhed og tror på forebyggelse samt tanken om, at ´lidt er bedre end ingenting’.   Uddannelse: Uddannet Statsautoriseret Fysioterapeut fra University College Lillebælt i Odense, juli 2008. Ansat hos Institut Thomey Juli 2008- september 2016, hvor jeg har været selvstændig siden september 2009. Fysioterapeut for Otterup Boldklub 2016. Medejer og grundlægger af Den Funktionelle Krop oktober 2017. Aerobic instruktør Squash & Fitness/ Exercise 2006-2012. Spinning instruktør 2011-2013.   Kurser:
IMS akupunktur (Intramuskulær stimulering) Øreakupunktur NADA akupunktur
 
Leif Bernchou

Leif Bernchou

Fysioterapeut

 

Jeg hedder Leif Bernchou, medejer og grundlægger af Den Funktionelle Krop.

Jeg har stor erfaring med almen fysioterapi, og jeg tilbyder at behandle de smerter og gener du oplever i dagligdagen.

De ensidige stillinger eller bevægelse du udsætter din krop for på arbejdet eller i fritiden, giver ofte problemer i bevægeapparatet. Den behandling jeg tilbyder, og de øvelser du får med hjem, vil hjælpe dig ud af dine symptomer, og du vil opleve en hverdag uden smerter eller andre gener.

Med baggrund som eliteidrætsudøver tilbyder jeg personlig træning til dig, som har sportslige mål, eller dig der ønsker at tabe sig og komme i form.

Jeg tilbyder desuden forebyggelse af idrætsskader og teknikkorrektion, så du kan dyrke din idræt eller sport uden problemer. Jeg oplever stor glæde ved, at kunne hjælpe andre mennesker med deres smerter og gener.

Jeg undersøger og behandler dig inden dit træningsforløb med opfølgende behandlinger. Her finder jeg ud af, hvor du har dine ubalancer og svagheder, for derefter at vejlede dig og skræddersy et træningsforløb, som passer lige til dig og dine behov og mål.

Min behandling tager udgangspunkt i, at hele kroppen hænger sammen, og du vil derfor opleve, at jeg behandler det meste af kroppen hver gang.

I min aktive karriere som svømmer, løb jeg ind i mellem ind i skader og perioder hvor jeg ikke kunne træne. Derfor ved jeg hvor meget skader og smerter kan påvirke ens dagligdag og humør. Jeg tilstræber derfor at behandle smerter og skader hurtigst muligt.

I dagligdagen træner jeg funktionel fitness og jeg løbetræner når der er tid til det.

Jeg er født i 1975 og opvokset i Nyborg og omegn. Jeg er gift med Anja og har to børn – Victor fra 2006 og Helena fra 2010.

 

Uddannelse:

Jeg er uddannet statsautoriseret fysioterapeut fra University College Lillebælt januar 2008 og har en Bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet 2002.

Jeg er tidligere elitesvømmer i Nyborg Svømmeklub -1999 og i Swim Team Odense 1999, og har været cheftræner i Nyborg Svømmeklub 2002-2004

Jeg har været ansat hos Institut Thomey 2007-2016, hvor jeg var selvstændig fra 2009.
Fysioterapeut for Tommerup Vandpolo Klub 2010-
Fysioterapeut for Ringe Kost- og Realskole 2011-
Fysioterapeut på Bernstorffsminde Efterskole 2014-
Fysioterapeut for Nyborg Svømmeklub 2016-

 

Kurser:

Jeg har kurset inden for IMS (intramuskular stimulering) akupunktur samt idrætsfysioterapi

 

 

Marianne Foverskov

Marianne Foverskov

Kiropraktor

 

Jeg hedder Marianne Foverskov, er kiropraktor og har været selvstændig siden 2010 i KiropraktorHuset i Paarup. Nu medejer af Den Funktionelle Krop, som er et tværfagligt sundhedscenter.

 

Jeg er meget omhyggelig og vil derfor have god tid til alle behandlinger.

 

Første behandling består altid af en grundig undersøgelse, hvor jeg stiller dig relevante spørgsmål. Herefter laver jeg de nødvendige neurologiske undersøgelser. Så mærker jeg led og muskler igennem for at vurdere deres bevægelighed og derved finde frem til årsagen til dine smerter. Hele kroppen fungerer i et komplekst samspil, derfor kan du have ondt et sted i kroppen, men måske skal vi finde årsagen til dit problem et helt andet sted.

 

Nogle problemstillinger kan behandles udelukkende med manipulationsbehandling (knæk og bræk). Men ofte skal der mere til. Det kan være jeg også skal løsne op for muskelspændinger, korrigere på dine arbejdsstillinger, have ændret på uhensigtsmæssige vaner eller lign. Jeg tilbyder også forskellige former for akupunktur behandlinger, som ofte har stor effekt på muskelspændinger.

 

Min profession som kiropraktor er en livsstil for mig. Jeg brænder for hele tiden at blive klogere på kroppen. Derfor har jeg gennem mange år interesseret mig for, hvor afgørende sund kost og livsstil er, for at have en velfungerende krop. Jeg har en stor viden om vitaminer/mineraler, antiinflammatorisk kost og vigtigheden af en sund tarmflora, for at kroppen kan fungere optimalt. Vores psykiske velbefindende og ikke mindst vores stress niveau spiller en stor rolle for hvordan kroppen fungerer. Det er et meget spændende område, som jeg også har studeret meget gennem mange år.

 

Uddannelse:

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2003 og autoriseret af den danske sundhedsstyrelse.

 

Kurser:

Diverse Gonstead seminarer ( kiropraktisk manipulations teknik )

IMS akupunktur

Smertelindring ved øreakupunktur

NADA øreakupunktur

Akupunktur 2000 ved John Boel

Samtlige kurser indenfor Bowen terapi

Diverse foredrag om kost og livsstil ved Umahro Cardogan, Chris MacDonald, Lene Hansson, Mads Bo, Robby Curdorph

Seminar fra USA: ”Rewiering your brain”