Den kropsanalyse, som vi indleder din behandling med, danner basis for dit personlige behandlings- og træningsforløb, hvor vi arbejder med øvelser, som både styrker og afspænder din krop.

Du er selv aktiv i din helbredelse – det er en vigtig del af vores behandlingskoncept.

 Vi tilbyder personlig træning, individuel træning på hold (træningsskole) og holdtræning (funktionel fitness)

Hvorfor er individuel tilpasset træning og genoptræning vigtig? 

Det er den for at forebygge overbelastningsskader. 

Når du begynder at træne vil du øge  musklernes styrke i løbet af 4-8 uger. Samtidig tager det 4 måneder at øge knoglernes styrke og 8 måneder at øge styrke af senerne og ledbåndene. 

Når du øger din træningsmængde eller træningsintensitet vil du relativt hurtigt øge styrken af musklerne. Knogler og sener er imidlertid endnu ikke optrænet til at kunne klare den øgede belastning, og du kan få overbelastningsskader i sener eller knogler. 

Træningsmængde og -intensitet skal derfor øges så langsomt, at både muskler, knogler og sener kan følge med. 

Kommer du til skal kan der være flere forskellige strukturer der er ødelagt. Det er vigtigt at det er den svageste struktur der styrer din genoptræning!

Muskler er 2-8 uger om at hele. 

Knogler er 3-8 uger om at hele. 

Sener er 6-9 måneder om at hele. 

Ledbånd er 6-12 måneder om at hele. 

Og ledbrusk er mere end 12 måneder om at hele. 

Vi tilbyder

Personlig træning til dig som skal i gang med et genoptræningsforløb efter en operation eller en skade, til dig der vil optimere din træning  eller til dig der blot vil i gang.

Træningsskolen - er holdtræning - hvor der trænes målrettet efter individuelle programmer som udarbejdes af en fysioterapeut, og der lægges vægt på personlig vejledning.

Træningsskolen varer 75 minutter. 

(Du kan få tilskud til holdtræning fra Sygeforsikring 'danmark'. Læs mere om tilskuddet her)

Funktionel Fitness er for dig der godt kan li' en træning med gang i den. Træningen er intensiv og du holder pulsen høj gennem hele træningen. Vi arbejder med egen kropsvægt, gymnastik bolde, Håndvægte, elastikker, vægtstænger, kettlebells, træningskøller (clubbells) og meget mere.

Funktionel Fitness varer 60 minutter.